TV-inspektion hos professionelle i Aalborg

​Hvis du oplever, at din kloak er tilstoppet mange gange over en kort periode, hvor en rensning af kloakken ikke har virket godt nok, så kan det være en god idé at få foretaget en TV-inspektion.

​Hvad er en TV-inspektion og hvordan foregår det?

​En TV-inspektion foregår på den måde, at man indsætter et stikledningskamera i kloakken, som kan drejes 360 grader.

På den måde er det muligt for os at se ned i hele kloakken, og derved nemmere finde ud af, hvor det reelle problem sidder henne. Man kan ved hjælp af TV-inspektionen finde den helt specifikke grund. Når vi har fundet problemet med kloak tv, er det derefter tid til at finde ud af, hvordan dette problem lettest løses. Lige meget hvilket kloakproblem vi opdager, så kan vi hjælpe med at fikse det!

​Kan også bruges ved nye kloaksystemer

En TV-inspektion kan dog også anvendes i forbindelse med et nyt kloaksystem. Denne bliver brugt til at tjekke om, hvorvidt kloaksystemet fungerer som det skal, og derfor kan inspektionen bruges som dokumentation i forbindelse med eventuelle forsikringsskader.

Ring til os allerede i dag på telefon 23 23 48 56 eller skriv til os på e-mail ​jf@rebildkloak.dk for at bestille en tid, hvis du befinder dig i Aalborg, Støvring eller Gistrup. Vi står også klar med et uforpligtende tilbud på kloak tv, hvis du ønsker et gratis prisoverslag på et forestående kloakarbejde.​​

Send en forespørgsel så kontakter vi dig

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Bedste anbefalinger"

Fantastisk service, arbejde og kontakt. 

Vi er så tilfredse. hermed vores bedste anbefalinger.

Rikke Lykke Jellesen

​★★★★★

"Meget tilfreds"

Kloakservice har udført separatkloakering hos os. Alt fra besigtigelse af opgaven til udførelse har fungeret problemfrit. Der har været god kommunikation og information under hele forløbet, og effektiviteten har været i top. Meget tilfreds.

Morten Kristiansen

fb Følg med på Facebook

opgaver for både private og virksomhe​der

Vi løser opgaver for både private og virksomheder. Ring til os for et uforpligtende tilbud, eller læs mere her på siden om vores service.

Mange års erfaring

God service

Solidt arbejde

Skriv til os på jf@rebildkloak.dk 

eller ring på telefon: ​23 23 48 56

Her ligger vi