OM REBILD KLOAKSERVICE

Vi har specialiseret os indenfor kloakområdet, og kan tilbyde en lang række ydelser indenfor området i Gistrup, Aalborg og Støvring. Vi kan rense/spule din kloak i forbindelse med stoppet kloak, lave en tv-inspektion med efterfølgende rapport over din kloakinstallations tilstand, og selvfølgelig lave ny anlæg og reparation af kloak. Har du fået en skade på din kloak, tilbyder vi også at lave dokumentation til dit forsikringsselskab.

Fælles for ydelserne er, at de lever op til høj standard, og udføres efter gældende lovgivning.

Udover kloakarbejdet udføres også alm. Entreprenørarbejde. Bl.a. Jordarbejde, sokkelarbejde til tilbygninger, beboelser, stalde og ridehaller. Støbning af gulve, og støbning generelt.

Du kan læse mere om kloakservice her »​

Vi løser opgaver for både private og virksomheder. Ring til os for et uforpligtende tilbud, eller læs mere her på siden om vores service.

Send en forespørgsel så kontakter vi dig

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Bedste anbefalinger"

Fantastisk service, arbejde og kontakt. 

Vi er så tilfredse. hermed vores bedste anbefalinger.

Rikke Lykke Jellesen

​★★★★★

"Meget tilfreds"

Kloakservice har udført separatkloakering hos os. Alt fra besigtigelse af opgaven til udførelse har fungeret problemfrit. Der har været god kommunikation og information under hele forløbet, og effektiviteten har været i top. Meget tilfreds.

Morten Kristiansen

fb Følg med på Facebook

opgaver for både private og virksomhe​der

Vi løser opgaver for både private og virksomheder. Ring til os for et uforpligtende tilbud, eller læs mere her på siden om vores service.

Mange års erfaring

God service

Solidt arbejde

Skriv til os på jf@rebildkloak.dk 

eller ring på telefon: ​23 23 48 56

Her ligger vi