Rørspuling og kloakrensning af alle typer rør

Vi som kloakmester, tilbyder rørspuling og kloakrensning i blandt andet Gistrup, Støvring og Aalborg. Vi udfører spuling i alle former for kloakrør. Vi har også mulighed for at tilkoble højtryksrenser til anlægget, så vi blandt andet kan rense facader, belægninger mm.

Vi har flere års erfaring inden for rørspuling og kloakservice, hvilket sikrer dig en effektiv og holdbar løsning på dine rørproblemer. Det betyder, at alt arbejde bliver udført efter korrekte og lovmæssige forhold, sådan du er sikret et ordentligt arbejde, der kan holde langt ud i fremtiden.

Vi bruger spuleslanger på 60 m og 150 bar til rørspuling

Vores rørspuling og kloakrensning sker med spuleslanger, der er op til 60 meter lange, og de har et tryk på mellem 0 og 150 bar. Anlægget er meget kompakt, og er installeret i vores servicevogn. Dermed kan vi komme til i baggårde og lign.

Vi kan blandt andet tilbyde rørspuling i forbindelse med:

  • Gulvafløb
  • ​Faldstammer
  • Hovedledninger
  • ​Dræn og drænrør
  • ​Fedt-, vej- og kloakbrønde
  • ​Kloak, kloakledninger og afløb

Hør mere om kloakrensning og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om rørspuling. Du kan ringe til os på telefon 23 23 48 56, men du kan også skrive til os på e-mail jf@rebildkloak.dk, hvorpå vi kan drøfte dine aktuelle behov og eventuelle kloakproblemer.​​

Send en forespørgsel så kontakter vi dig

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Bedste anbefalinger"

Fantastisk service, arbejde og kontakt. 

Vi er så tilfredse. hermed vores bedste anbefalinger.

Rikke Lykke Jellesen

​★★★★★

"Meget tilfreds"

Kloakservice har udført separatkloakering hos os. Alt fra besigtigelse af opgaven til udførelse har fungeret problemfrit. Der har været god kommunikation og information under hele forløbet, og effektiviteten har været i top. Meget tilfreds.

Morten Kristiansen

fb Følg med på Facebook

opgaver for både private og virksomhe​der

Vi løser opgaver for både private og virksomheder. Ring til os for et uforpligtende tilbud, eller læs mere her på siden om vores service.

Mange års erfaring

God service

Solidt arbejde

Skriv til os på jf@rebildkloak.dk 

eller ring på telefon: ​23 23 48 56

Her ligger vi