Rottespærre opsættes korrekt

Har du oplevet problemer med rotter i din kloak, så kan det være en god idé at få opsat en rottespærre. Hos Rebild Kloakservice kan vi som kloakmester, kan hjælpe dig med at få installeret en rottespærre, sådan at du kan komme til bunds med problemet.

Vi kan hjælpe alle kunder fra Aalborg, Gistrup og Støvring med at komme af med skadedyrene

Hold rotterne væk med en rottespærre

En rottespærre er en enhed der monteres i en brønd. Rottespærren sørger for, at det ikke er muligt for rotter at komme op i dit kloaksystem ude fra hovedkloakken. Ved at opsætte en rottespærre kan du også forebygge eventuelle rørskader, der kan fremkomme som følger af at have rotter i rørene.

​En langtidsholdbar problemløsning

Når du har fået installeret en rottespærre, så burde du kunne se dig fri for rotter fremadrettet. For at sikre at den fungerer optimalt, er det nødvendigt at tilse rottespærren årligt. Dog skal det første tjek af rottespærren allerede foretages tre måneder efter monteringen, sådan at eventuelle ujævnheder, der kan være fremkommet efter monteringen, kan blive rettet.

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål i forhold til, hvad det indebærer at få monteret en rottespærre, eller hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe dig med, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan enten sende os en e-mail på jf@rebildkloak.dk, ringe til os på telefon 23 23 48 56 eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Send en forespørgsel så kontakter vi dig

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Bedste anbefalinger"

Fantastisk service, arbejde og kontakt. 

Vi er så tilfredse. hermed vores bedste anbefalinger.

Rikke Lykke Jellesen

​★★★★★

"Meget tilfreds"

Kloakservice har udført separatkloakering hos os. Alt fra besigtigelse af opgaven til udførelse har fungeret problemfrit. Der har været god kommunikation og information under hele forløbet, og effektiviteten har været i top. Meget tilfreds.

Morten Kristiansen

fb Følg med på Facebook

opgaver for både private og virksomhe​der

Vi løser opgaver for både private og virksomheder. Ring til os for et uforpligtende tilbud, eller læs mere her på siden om vores service.

Mange års erfaring

God service

Solidt arbejde

Skriv til os på jf@rebildkloak.dk 

eller ring på telefon: ​23 23 48 56

Her ligger vi