✔​ Mange års erfaring  ✔​God service  ✔​Solidt arbejde

Ring i dag på telefon:

Send os en e-mail:

Rottespærre opsættes korrekt

Har du oplevet problemer med rotter i din kloak, så kan det være en god idé at få opsat en rottespærre. Hos Rebild Kloakservice kan vi hjælpe dig med at få installeret en rottespærre, sådan at du kan komme til bunds med problemet.

Vi kan hjælpe alle kunder fra Aalborg, Gistrup og Støvring med at komme af med skadedyrene

Hold rotterne væk med en rottespærre

En rottespærre er en enhed der monteres i en brønd. Rottespærren sørger for, at det ikke er muligt for rotter at komme op i dit kloaksystem ude fra hovedkloakken. Ved at opsætte en rottespærre kan du også forebygge eventuelle rørskader, der kan fremkomme som følger af at have rotter i rørene.

​En langtidsholdbar problemløsning

Når du har fået installeret en rottespærre, så burde du kunne se dig fri for rotter fremadrettet. For at sikre at den fungerer optimalt, er det nødvendigt at tilse rottespærren årligt. Dog skal det første tjek af rottespærren allerede foretages tre måneder efter monteringen, sådan at eventuelle ujævnheder, der kan være fremkommet efter monteringen, kan blive rettet.

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål i forhold til, hvad det indebærer at få monteret en rottespærre, eller hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe dig med, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan enten sende os en e-mail på jf@rebildkloak.dk, ringe til os på telefon 23 23 48 56 eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

​​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt