Stoppet kloak og rensning af kloak tilbydes

Er du den uheldige indehaver af en stoppet kloak, og trænger kloakken gevaldigt til en rensning? Så kan vores kloakmester være behjælpelig med rensning af kloak. Vi klarer alt arbejdet for dig, sådan at du går fra at have en, der er stoppet til at have kloakken fin og ren igen.

Gode råd og vejledning til en stoppet kloak

En stoppet kloak skaber både problemer med afløb lige såvel som lugtgener i forbindelse med tilstopningen i kloakken. Vi sørger for, at problemet bliver løst så nemt og så hurtigt som muligt, så du kan være fri for en stoppet kloak længere end højst nødvendigt. Vi kommer ud til dig på adressen og tager os af problemet, og vi giver dig også gerne råd og vejledning til, hvad man kan gøre for at undgå fremtidige problemer med ens kloaksystem.

​En rensning af kloak fungerer således

Der kan være mange ting, som kan føre til, at kloakken er stoppet, men tit og ofte er det et fremmedlegeme af en art, som har sat sig fast nede i kloakken. Ved hjælp af en rensning af kloak, vil dette fremmedlegeme kunne spules ud og skabe gennemstrømning i kloakken igen. Oplever du dog at problemet genopstår flere gange inden for en kort periode, så kan det være en god idé at få foretaget en TV inspektion, hvor vi ser kloaksystemet grundigt igennem, for at se om der forefinder sig eventuelle skader i rørene.

Har du brug for vores hjælp, og befinder du dig i Aalborg, Gistrup eller Støvring, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 23 23 48 56 eller e-mail jf@rebildkloak.dk.

Send en forespørgsel så kontakter vi dig

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Bedste anbefalinger"

Fantastisk service, arbejde og kontakt. 

Vi er så tilfredse. hermed vores bedste anbefalinger.

Rikke Lykke Jellesen

​★★★★★

"Meget tilfreds"

Kloakservice har udført separatkloakering hos os. Alt fra besigtigelse af opgaven til udførelse har fungeret problemfrit. Der har været god kommunikation og information under hele forløbet, og effektiviteten har været i top. Meget tilfreds.

Morten Kristiansen

fb Følg med på Facebook

opgaver for både private og virksomhe​der

Vi løser opgaver for både private og virksomheder. Ring til os for et uforpligtende tilbud, eller læs mere her på siden om vores service.

Mange års erfaring

God service

Solidt arbejde

Skriv til os på jf@rebildkloak.dk 

eller ring på telefon: ​23 23 48 56

Her ligger vi