Forsikringsskader på kloak udføres

​Vi arbejder sammen med mange forsikringsselskaber og har derved stor erfaring med kloaker og forsikringsskader, herunder at indsamle den nødvendige dokumentation for skaderne. Vi klarer gerne hele forløbet ved kloakskader og forsikring, hvor vi guider dig igennem fra start til slut.

Vi ordner hele forløbet ved forsikringsskader på kloak

Vi starter altid med at lokalisere problemet, hvorpå vi kontakter forsikringsselskabet med henblik på at anmelde skaden, hvis den er dækningsberettiget. Derpå udfører vi reparationen efter aftale med forsikringsselskabet. Vi hjælper med det hele uden at gå på kompromis med jeres rettigheder.

Vi benytter ofte TV-inspektion af kloakken ved forsikringsskader for at kunne lokalisere og præcisere problemet, men også for at kunne dokumentere det over for forsikringsselskabet. Dokumentationen af eventuelle forsikringsskader, herunder brud, utætheder og sætningsskader leveres i både billede- og videoformat.

Forsikringsskader på kloak er normalt inddelt i kategorier, som dækker over kloakrør i huset, stikledningerne under jorden og hovedkloakken i vejen, men sidstnævnte er kommunens ansvarsområde. Du skal være opmærksom på, at fejlkonstruktioner ikke nødvendigvis bliver dækket af en almindelig forsikring, men skal dækkes af en eventuel ejerskifteforsikring.

Få professionel hjælp angående forsikringsskader

Du kan kontakte os hos Rebild Kloakservice ved forsikringsskader og kloakinspektion, herunder ved en mistanke om problemer, hvorpå vi vil drøfte det videre forløb. Du kan ringe til os på telefon 23 23 48 56 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail jf@rebildkloak.dk. Vi arbejder især omkring Gistrup, Støvring og Aalborg.​

Send en forespørgsel så kontakter vi dig

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Bedste anbefalinger"

Fantastisk service, arbejde og kontakt. 

Vi er så tilfredse. hermed vores bedste anbefalinger.

Rikke Lykke Jellesen

​★★★★★

"Meget tilfreds"

Kloakservice har udført separatkloakering hos os. Alt fra besigtigelse af opgaven til udførelse har fungeret problemfrit. Der har været god kommunikation og information under hele forløbet, og effektiviteten har været i top. Meget tilfreds.

Morten Kristiansen

fb Følg med på Facebook

opgaver for både private og virksomhe​der

Vi løser opgaver for både private og virksomheder. Ring til os for et uforpligtende tilbud, eller læs mere her på siden om vores service.

Mange års erfaring

God service

Solidt arbejde

Skriv til os på jf@rebildkloak.dk 

eller ring på telefon: ​23 23 48 56

Her ligger vi